28 Şubat 2010 Pazar

renkli tel tokalar

Ankarada tam 1 haftadır sürekli yağmur yağıyor.İçimin karartısını bu canlı renkler biraz hafifletti sanki. Çiçeklerin boyutları fotoğraflarda yanıltıcı olabiliyor.Çapları yaklaşık 6,5cm.Bu ölçüyü dikkate alırsanız iyi olur. Her biri 7'şer tl.Satın almak ve daha çok fotoğraf için yeşil , sarı , fuşya tokaların pasaj satış sayfaları.

23 Şubat 2010 Salı

mavi taç ve nude renklerde toka


Dün akşam yaptığım iki model. Aksesuar,gömlek vs. çok sade bir tasarımı olsa bile nude (ten rengi) olduğu zaman farklı bir güzelliği oluyor bence.O yüzden bu siyahlı tokayı çok sevdim. Mavili taç ise ilkbaharda açık renk elbiselerle güzel olabilir.İkisi de kargo dahil 20'şer lira. Daha fazla fotoğraf ve kredi kartı ile satın almak için mavi taç nude-siyah toka (satıldı)



20 Şubat 2010 Cumartesi

Sezen Hanımın siparişleri

Bu çiçek bahçesi pazartesi günü sahibine ulaşmak üzere yola çıkacak. Taçları Sezen Hanımın istekleri doğrultusunda tasarladım. Tel tokalar ise pasajımdaki hazır ürünlerden.Sahibine mutluluklar getirir umarım.Ufak çapta bir yakma gül koleksiyonu oldu :) Kalın tacı pasajıma da ekliyorum bu tarz birşeyler almak isteyenlere fikir versin.